Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Uran w opozycji do Księżyca
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 123
TEMAT: Uran w opozycji do Księżyca
*
Uran w opozycji do Księżyca 7 lat(a), 2 mies. temu  
Znowu mam problem:)

Mam w radixie opozycję Urana(23*24', Strzelec, I dom) do Ksiezyca(22*29', Bliźnięta, dom VII), o którym to aspekcie czytałam ostatnio mneij wiecej to: "When they really like someone, up comes the feeling: "I need you", and that’s when they run. If they can’t run, they do or say something to make the other person run. There is also a tendency to be attracted to someone who is unavailable " i musze przyznać, ze to się sprawdza. Dodam, że Saturn jest w koniunkcji z Uranem i Asc (luźniejszej), co chyba dopełnia jakiegos nieciekawego obrazu ;) . Jestem osobą początkująca, dlatego chciałbym poprosić o ewentualną weryfikację moje zdania o "nieciekawej sytuacji". Wiele razy wspomniane było, ze każdy aspekt można "przepracowac". Zgodnie z tym , ten także można, ale czy te konkretne położenie nie mówi o ewentualnym ciezkim boju z tym? Może to wszystko niezręcznie ułożyłam, ale mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi...

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź :)
Ven
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Uran w opozycji do Księżyca+ 7 lat(a), 2 mies. temu  
"Ciężkim boju" - chcesz żeby Cię pocieszyć ;)

Jest to istotny aspekt w Twoim radixie - zwróć uwagę na aktualną pozycję plutona - jego tranzyt stanowi obecnie o "ciężkim boju", jak również o poważnych doswiadczeniach dotyczących tego aspektu.

Są plusy i minusy... jak zawsze :)
Rozumiem, że męczy Cię Twoje "rozedrganie"...?
...cóż za jakiś czas nie będzie ono tak silne i już nigdy takie samo.

pozdrawiam
PS: podoba mi się ten radix B)
michael
Admin
graphgraph
Płeć: Mężczyzna kwinkunks23 Kwinkunks Blog Miejsce: Gdańsk Urodziny: 10/10
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
s1.polchat.pl/chat.php?_room=chat_astrolabium
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą."
Fiodor Dostojewski
"Wniosek to punkt w którym nie masz już siły dalej myśleć."
Eddie Murphy

michael napisał(a):
"Ciężkim boju" - chcesz żeby Cię pocieszyć ;)

Jest to istotny aspekt w Twoim radixie - zwróć uwagę na aktualną pozycję plutona - jego tranzyt stanowi obecnie o "ciężkim boju", jak również o poważnych doswiadczeniach dotyczących tego aspektu.

Są plusy i minusy... jak zawsze :)
Rozumiem, że męczy Cię Twoje "rozedrganie"...?
...cóż za jakiś czas nie będzie ono tak silne i już nigdy takie samo.

pozdrawiam
PS: podoba mi się ten radix B)

Rzeczywiście, męczy strasznie, ciezki okres ;) Aczkolwiek do rozedrgania jestem dośc przyzwyczajona :) Twoja odpowiedź podniosła mnie na duchu, faktycznie chyba oczekiwałam pocieszenia...
A czemu Ci się podoba? :)
Ven
graphgraph

Michalowi podoba się, że jesteś taka młoda. Szczerze mówiąc ja myślalem że coś pokręciłaś z tym radixem, że niemożliwe aby takie dzieci umiały sobie wyrysować horoskop. Ale potem spojrzałem że mogłaś się urodzić w 1986 roku, czyli możesz mieć jakieś 19 lat. Ja w tym wieku też już umiałem liczyć horoskopy, aczkolwiek nie było wtedy komputerów i trzeba było rysować je na papierze.
Astromarket
graphgraph

Dokładnie w 1987... :)

Czy mi się podoba, że jestes młoda?: tu nie ma nic do podobania.
Chironie - bez urazy, prosiłbym byś nie wypowiadał się za mnie :)

Podoba mi się układ planet w znakach... energia jaka "bije" z tego radixu.
Sam urodziłem się gdy słońce było tam gdzie Twoje jest.

Ciekawe jak moja wypowiedź zdołała Cię pocieszyć;
Zaprawdę wielka musi być moc mych słów ;)
michael
Admin
graphgraph
Płeć: Mężczyzna kwinkunks23 Kwinkunks Blog Miejsce: Gdańsk Urodziny: 10/10
s1.polchat.pl/chat.php?_room=chat_astrolabium
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą."
Fiodor Dostojewski
"Wniosek to punkt w którym nie masz już siły dalej myśleć."
Eddie Murphy

michael napisał(a):
Dokładnie w 1987... :)

Czy mi się podoba, że jestes młoda?: tu nie ma nic do podobania.
Chironie - bez urazy, prosiłbym byś nie wypowiadał się za mnie :)

Podoba mi się układ planet w znakach... energia jaka "bije" z tego radixu.
Sam urodziłem się gdy słońce było tam gdzie Twoje jest.

Ciekawe jak moja wypowiedź zdołała Cię pocieszyć;
Zaprawdę wielka musi być moc mych słów ;)

Faktycznie, 1987 :)
A co do kwestii tych słów, chodziło o to, że jestem raczej pogodzona z tym (a raczej pogodzona z faktem, że to będzie cięzkie) , co niesie ze sobą ten aspekt, chodziło mi raczej o potwierdzenie tego, że obecne odczucia kiedyś stracą na instensywności i po prostu trzeba przeczekać to co robi Pluton obecnie :) Coś w rodzaju "niech mi to ktoś powie, potwierdzi", jako że za dobrze jeszcze tego nie rozumiem.

Chironie, powiedziałam, że jestem początkująca... A że próbuję zacząć (tak to mogę nazwać) w tym wieku, czy to jest Twoim zdaniem gorsze niż gdybym poczekała parę lat?

Pozdrawiam.
Ven
graphgraph

" ...że niemożliwe aby takie dzieci umiały sobie wyrysować horoskop. Ale potem spojrzałem że mogłaś się urodzić w 1986 roku, czyli możesz mieć jakieś 19 lat. Ja w tym wieku też już umiałem liczyć horoskopy, aczkolwiek nie było wtedy komputerów i trzeba było rysować je na papierze"

ej :lol: jakie dzieci ?!, ja tez umiem wyrysowac sobie horoskop B) :dry: :lol:, hihihi ...

pozdrawiam
Małgosia
graphgraph

Do góryStrona: 123